Сину

Инна Винник
Прошу тебе сину, ти тільки навчайся,
І щоби не сталося раптом зі мною,
Тебе я благаю, прошу не здавайся,
Запомни, я поряд, я завжди с тобою...
Якщо буде тяжко, звертайся до Бога, 
Не смій опускати ти руки свої,
Якщо буде надто терниста дорога,
То сил додадуть всі молитви мої.
Якщо  скучиш дуже, ти раптом за мною ,
До неба ти очі свої підведи,
Я променем сонця пограю с тобою,
Ти сил набирися , і далі іди.