Б рининг асрати

Рахим Карим
;айданам бўри бўлдим,-
;ўлим ;ону о;зим ;он.
Ювош кийик бўлсайдим,
;отил бўлмасдим зин;ор.

;исматимдан улийман,
Ўрмонда якка-ёл;из.
Бўлмасмиди есам ман,
О;у каби ўт, ялпиз?

Яратган муд;иш ролни,
Нечук кўрибди раво?!
Бахтли бўлардим молми,
;ўй бўлсам гар безавол.

Сўйсалар ;ам розийдим,
Ўлдирмасдан бир жонни.
;урбон бўлсам ;анийди,
Ўйламай жи;илдонни.

Мен - бўриман, бўриман,
Ожизларнинг шўриман.
Неча аср улийман,
;исматим шўрлигидан.