***

Оксана Малиновская 2
Тату, таточку, татусю,
Тебе щиро так люблю.
Я до тебе пригорнуся,
Своє серце притулю...

Ти найкращий в цілім світі,
Найрідніший мій татусь.
Твої очі, наче літо,
Я в них сонця наберусь.

Ти в житті - моя опора,
Мій безцінний оберіг.
Із небес дістав би зорі,
Всі для мене, якби міг.

Тату, таточку, татусю,
Ти ніколи не хворій.
Я за тебе помолюся,
Ти є Ангел мій земний.