Ви любите мене?..

Алексей Бинкевич
       Ау! Дякую. Я Вас теж дуже люблю.
       Ліна Костенко



Ви любите мене? Цього не може бути!

Спливли років льоди, але хіба забути

єдину зустріч ту, і іншої не треба -

адже душа, мов птах, тоді торкнулась неба.
011117



Ліна Костенко у приміщенні Колонної зали Будинку Спілок (Москва) у колі письменників: Олексій Арбузов, Ояр Вацієтіс, Дмитро Павличко (особу, що стоїть ліворуч Костенко не встановлено).