Фаьлг

Магомед Тамбиев
Гаьна доацача хоза беш
Гаьна кlала хайна ягlа неш
Яхай из цу беша
Берашта фаьлг беша

Бар уж тахан ха йила
Деррига дита лаьрхlад бахка
Цар ладувгlа лерг дилла
Иштта дlадодар цар ахка

Яхкац цар бе зlилергаш
Дунена маза царна бовзац
Лелаеш яц лергйоахкоргаш
Хlара вар ше шийца ловзац

Азо сийрда хьежар
Бераш делакъежар
Ди сайренга доал
Малх чубиза боал

Маьркlижа ха, бераш сеттаду
Кlаьдденналг нанас кхетаду
"lодувша, кхоана хургья шуга ха.
"Хlанз шуга хьежаш да шуна гla"

(Тембенаькъан Мусай Мухьаммад 17 лайчил 2017)