Життя рiкою...

Лариса Калинина-Харламова
Обвінчався вітер
З вербою стрункою.
Променевий квітень – на її душі.
І дарує літо
Щедрою рукою
Різнобарвні квіти,
Квіти радощів.
Приспів:
Життя рікою
Крізь пальці ллється
І день минає,
Та це пусте…
Обов'язково,
Хто кличе серцем,
Я вірю й знаю,
Любов прийде.
Спалахнула осінь
Ніжна і вразлива.
Білі стрічки в коси
Хтось мені вплітав…
І моє волосся,
Наче верба сива…
Так вже повелося,
Бо біжать літа.
Приспів: