Кохане

Энцых Батыр
I вот прийшла в мiй дiм ти,
Та навела в ньому ти порядок.
Я не помiтив як усе
Змiйнилося вокруг.
Й появiвся свiт,
Свiт який тьму
Прогоняе,
Та на душi стается добре
Насправдi добре

I зустричати тобi
Cвiтло в душi
Вiд цього бiль уся зникае.
I зустричати тобi
Cвiтло в душi,
Вiд цього сiльнише
мое кохання

Так,
У нас рiзне життя,
Так,
Треба нам пожити немножко
Трошки,
I тодi пiзнаем хто ми,
Хто ми.

I зустричати тобi
Cвiтло в душi
Вiд цього бiль уся зникае.
I зустричати тобi
Cвiтло в душi,
Вiд цього сiльнише
мое кохання.