Побажання

Лариса Калинина-Харламова
Дозвольте привітати вас із святом,
В цей надзвичайний і щасливий день.
Я хочу вам сьогодні заспівати
Веселих, радісних і лагідних пісень.
Щоб ми ніколи, чуєте, ніколи
Не сумнівалися у нашій правоті,
Щоб друзі відчувалися навколо
Й допомагали звершенню мети.

Приспів: 
Бажаю щастя вам, наснаги і здоров'я,
Бажаю радощів й сердечного тепла,
Бажаю нескінченої любові
І щоб вас Мати божья берегла.
Бажаю вам добробуту й натхнення,
Бажаю миру і душевної весни.
Хай квітне наша Україна-неня,
А ми співатимемо радісні пісні.
Хай квітне наша Україна-неня
І діти хай не знатимуть війни!


Чоловіки, захоплюйтесь жінками
Даруйте квіти їм і лагідні слова.
Підтримуйте ділами і руками
Творіть неперевершені дива.            
А жіночки вам подарують віру
Й підтримкою направлять до мети,
Бо найдорожче – серце добре й щире,
Що може всі незгоди перейти.

Приспів:

22:36
18.11.17