Туман

Таисия Цыбульская
Втомилася хмарка летіти
і сіла на мить відпочити,
неначе пухнаста кішка,
вляглася полежати трішки.

І зникло усе навколо,
і хата, і ліс, і школа,
і навіть садок сховався -
туман по дорозі слався.

Та сонце пригріло тепліше,
і стало відразу ясніше,
розтанула хмарка поволі,
краплинками випавши в полі.

20.11.2017