Владимирская Светлана Мальчик мой эквиритм вариант

Рамиро Лебедев-Толмач
Владимирская Светлана  Мальчик мой

Ты сейчас далеко
Столько дней или лет
Ты сейчас далеко - дождь стучит мне в окно
Это осень смывает твой след

Мальчик мой, музыка дождя
Скажет мне что с тобой
Мальчик мой, вспоминай меня
Вспоминай, мальчик мой

Ночь придет и звезду
Ты увидишь во сне
Мальчик мой, погрусти. Может эта печаль
Мое сердце откроет тебе

Мальчик мой, пусть твоя звезда
Скажет мне что с тобой
Мальчик мой, вспоминай меня
Вспоминай, мальчик мой
Мальчик мой

Ты сейчас далеко
Столько дней или лет
Ты сейчас далеко - дождь стучит мне в окно
Это осень смывает твой след

Мальчик мой, пусть твоя звезда
Скажет мне что с тобой
Мальчик мой, вспоминай меня
Вспоминай, мальчик мой
Мальчик мой








Love me boy

Being now far away
On the outskirts of Rome
Having nothing to say
Do you dream of some way
To forgive your old love, come back home!

Chorus:
Love me boy, shadows of the past
Make me cry all night long
Love me boy, shall we meet at last?
I will wait all night long …

Little children believe
Fairy tales are all true
Little children believe
Love and friendship will live
Till your best friend can’t put up with you

Chorus:
Love me boy, shadows of the past
Make me cry all night long
Love me boy, shall we meet at last?
I will wait all night long …

You are always aloof
In the dim light of dawn
You are always aloof
Rain is beating the roof
But you still want to be on your own

Chorus:
Love me boy, shadows of the past
Make me cry all night long
Love me boy, shall we meet at last?
I will wait all night long …