Не сумуйте мамо

Юрий Осиян
 НЕ СУМУЙТЕ МАМО
(мужской вариант-II)

1.Розкидала доля нас, розкидала,
мов ті листя по землі, розметала.
Я ж не думав ще тоді, не гадав я ,
що так буде у житті, моя Мама.
Не жадав тодi того, не бажав я,
коли птахой iз гнізда, відлітав я.
Просто щастя у життi, що шукав я,
те зустрівши на шляху, — покохав я.

Приспів
Не сумуйте ж так прошу, Мамо, Мамо,
Бо так само як i Ви, разом з Вами,
Біль i смуток я ділю, Мамо, Мамо,
Не сумуйте ж я прошу, Мамо, Мамо.

2.Що так станеться в житті, те не знав я,
коли долю по собi, обирав я.
I в турботі як і Ви, моя Мама,
залишив свою рiдню, залишив я.
Розкидала доля нас, розкидала,
мов ті листя по землі, розметала,
Я ж сумую як і Ви, і так само,
кращу долю я молю, моя Мамо.

Приспів
Бо до Бога як i Ви, я iз Вами,
На все кращеє молю, Мамо, Мамо.
Бо також я  як i Ви, вiрю Мамо
В кращу долю у життi, Мамо, Мамо.

3.Розкидала доля нас, розкидала,
мов ті листя по землі, розметала
Я ж не думав ще тоді, не гадав я ,
що так буде у житті, моя Мамо.