Сльози поета

Таисия Цыбульская
Сльози поета здаються надривом,
слова розливаються речитативом,
сльози поета, здається, невтішні,
вчора слова ще звучали розкішні.

Та розчинилися сльози у римах,
слова загубились в рядків павутинах,
надрив розчинився у листі торішнім,
не вірте поетам - вони не безгрішні.

23.11.2017