Пригода з небом

Таисия Цыбульская
Якось впала з неба зірка,
і зробилась в небі дірка!
Ми не будемо чекати -
треба небо рятувати!

Ми взяли міцну драбину,
почекали на хмарину,
ну а далі "в добру путь!",
нас до неба довезуть.

Залатали швидко дірку,
але там тепер не зірка,
а виблискує над нами
ґудзик срібними боками!

23.11.2017