Рубаи, Цена

Джамиль Фейзуллаев
Don’t be sad when your bowl is out of wine,
If your song is forgotten, the verses don’t shine,
If the loneliness is what you pay for the wisdom,
Then, thy price for the wisdom is low, infine.

Оригинал

Не грусти если в чаше не стало вина,
Если песня твоя никому не нужна,
Если ты одиночеством платишь за разум -
Не такая уж это большая цена..

Тот Самый Дервиш