Автобиографическое

Анатолий Загравенко
Біографічне

(Сонет)

Здавалося б тепер, чи так давно
те все було в моїй хлоп’ячій долі.
Весь день на річці. Ввечері – кіно,
побачення, де за селом тополі.

І справжній кінь, сідло і стремено
у повоєнний час в колгоспнім полі.
Та парті завдяки було дано
надійну змогу вирватись з неволі.

Отож бо нею й скористався я
з короткою відлигою Хрущова.
Збулася мрія сонячна моя.
У вузі я, де вчать на майстра слова.

Квартира, праця в місті і сім’я.
Я з трудолюбів, і до того ж – овен.




–––––––––––––

© Анатолій Загравенко.