редактируя Хайама на украинском - 2

Оазис Анлимитед
"На долю - мачуху лиху - не нарікай,
А краще в келиху вина втопи відчай,"
 = ЗАВЧАСУ ТРИНЬКАТИ ЧИ ПИТИ ВИЗНАЧАЙ =
" Хай виноградна сила нас втішає,
Й-напій струмує," = МОВ = "весни ручай."