Тебе

Невредно Мечтать
Тобі
 
...зігрій мене!
...шукай мене!
...знайди...
печальним Сонцем
з неба -
укради!!!

В безслів"ї слів
несказаних -
почуй!
...мене саму
від МЕне -
порятуй...

...бо ніжне "так"
програло
у війні
маленькому
кульгавенькому
"ні"...
.........................................
Согрей меня.
Ищи меня...
Найди...
С небес печальным
солнцем -
укради!

Там, где молчат
слова
(...Друзья?...Враги?...)
меня же от
МЕНЯ -
убереги...


Проигрывает "ДА"
( и меркнет - свет...)
уродливому
маленькому
"нет"