Пекуче слово

Алена Скиба
Голодомор?
Не  зрозуміле,
Пекуче   слово 
І страшне,
В нас  хліб   останній   забирали,
забувши   дещо  головне,
Можна   забрати  їжу й  воду,
Можна   на смак   відчути  кров,
Та  не забрати   справжню    волю,
Яку  дарує   тільки Бог,
Горнило  Сталінських  репресій,
Стирало нас,
Та  ми   живі,
З великим  щирим,
Вдячним  серцем,
Живемо  на своїй   землі,
І   рік   отой   Голодоморний,
Ховаємо   в  своїх  очах,
І завжди   станемо   за волю,
Не   знаючи   про біль  і  страх!
25.11.2017