Нездужа...

Аттикова
Незд`ужає мій старий телефон
І діється це кілька довгих тижнів!
Якби це був ну хоч якийсь айфон,
Але Китай.. і жодних тут гарантій запобіжних.

Я його складу в коробочку,
Запакую, наче в ковдрочку
І поїду з ним в ремонт крізь дощ і сніг,
Аби йому там хтось би допоміг!