Помилкове сприйняття

Виктория Горлова Ли
Дівчина із вирізаним серцем
Бігла через місто навпротець
Хотілось скоріше померти
Померти і хай йому грець!

Дістати із лона печалі
Конфлікти між злом і добром
Вибагливим лезом сталі
Сваритись з кривавим нутром

Дівчина із вирізаним серцем
Шукала таємні ходи
Фізичний прояв енергії
Сили поглинув її

Хтось думав дівча в екстазі
Розгар Хеловіну і кетчуп
Зробили дірки в рівновазі
А їй хотілось померти