Стишок-четверишок. Блондинки

Владислав Красса
Український Ґарик. Білявки.

Давно над цим питанням розмірковую
(Чи недолугий я, чи так здалося?):
Як же білявки вдало підфарбовують
У чорний колір корінці волосся?


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".