Любов до життя

Вера Бондаренко-Михайлова
Як мені хочеться злі сірі скелі
Серця теплом до життя пробудити…
Очі цих квіточок ширше розкрити,
В цій кам’яній та холодній пустелі…
Хай нас голублять живою водою –
Квітки тендітність надасть мені силу,
Слідом – любов до життя незгасиму,
Стану коли милуватись красою…

 Большое спасибо за вдохновение, присланное фото и помощь  Светлане Груздевой