Бажання народу

Георгий Грищенко
Безпека, робота, заможність,
Це нині бажання народу,
Не зроблені владою жодні,
Хоч виконать їх дала згоду.

До того ж бардак у державі,
Озброєні банди грабують
Й в судах не сидять ще на лаві,
А владці народ не рятують.

Але все клянуться народу,
Збудуєм заможну  країну
Та скрізь захищаєм свободу
Усіх громадян України.

Та люди бідніють щороку,
Угору інфляція скаче,
Тож падаєм в яму глибоку,
А владці розумні неначе.
26.11.17.