Xebersiz idik...

Нергиз
Xebersiz idik.
Sen menden xebersiz, men senden xebersiz.
Tesadufen rast getirdi bizi aci taleyimiz
Sevinirdim senin her bir geliwine,
dodaqinda guluwune.
Sevinirdim yollarima duwen izlerine.
Xebersiz idim...
Qismetinde olanlardan
Ureyinde cekenlerden...
Uz uze geldikce biz, gizledirdin baxiwini,
Elim eline deyende, titreyirdi ureyin,
Axi neden utanirdin?!
Axi niye susurdun?!
Xebersiz idim...
Ureyinde solanlardan...
Gozlerine baxdiqca qem gorurdum,
Uzune baxdiqca, gozlerinde nem gorurdum,
Saclarinda den gorurdum,
Bir gunahkar men gorurdum!!!
Xebersiz idim gozundeki bir derya sozunden,
Senin gizli ewqinnen, xebersiz idim,
Menim sirli aleminden, xebersiz idin.
Yolunu duman adli hesret baqladi,
Atewin baqirdi, sozun aqladi,
Xebersiz oldum...
Bizim aci taleyimizden xebersiz olduq!!!