Научила мама их...

Николай Липов 2
Колим свинку у Сашка,
Бо всім м’яса треба,
Від корови  молока -
Діточкам потреба...

Так і в складчину живуть
Брати своїм кругом,
По потребі- віддають,
Діляться друг з другом.

І біда у них одна,
Радість на всіх спільна,
Спільна, може, і вина,
А от думка – вільна.






































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































         на украинском языке

Колим свинку у Сашка,
Бо всім м’яса треба,
У Володі молока -
Діточкам потреба...

Так і в складчину живуть
Брати своїм кругом,
По потребі- віддають,
Діляться друг з другом.

І біда у них одна,
Радість на всіх спільна,
Спільна, може, і вина,
А от думка – вільна.

Так навчила мати їх
Родовід тримати,
Щоб просити у своїх –
Не в чужих щоб брати !

































































































































































































































































































































































Так навчила мати їх,
Родовід тримати,
Брати що би  не в чужих-
У своїх щоб брати.