Украинский Гарик 439

Владислав Красса
Український Ґарик 439


За мотивами І. Губермана

І повітря маю чисте, і заграви,
і з століттям гармонійно я утішний,
і сьогодні дуже гарні мої справи,
значить завтра вони будуть іще гірші.