Жир шары буйлап йорим

Пьер Билайнер
Жир шары буйлап йорим
Ян-якларыма карап.
Мин бит сине генэ эзлим,
Булса иде минем янымда караб.

Мин жир йозен эйлэндереп,
Сине табар идем.
Тапкач инде, синен янына йогереп,
Назлап, кочаклап убэр идем.

Жир шары буйлап йорим,
Бары тик сине генэ эзлим.
Син бит минем очен бер генэ,
Чонки бар доньям мина...
Син булып куренэ.