МАМО

Юрий Осиян
           МАМО

1.Моє ти сонечко в життi,
   Що Богом данная менi
   I в скрутi тяжкiй i бiдi,
   Зi мною поруч Мамо ти.

     Мамо, рiдненька Мамо.
     Мамо, моя кохана.

2.Одна єдина тiльки ти,
   На цiй планетi, на землi,
   Пробачиш помилки мої,
   Надав шляхетностi менi

     Мамо, рiдненька Мамо.
     Мамо, моя кохана.

3.Немов та зiронька в ночi,
   Моя єдина Мамо ти,
   Менi осяєш всi шляхи,
   Щоб я не збилася з путi.

     Мамо, рiдненька Мамо.
     Мамо, моя кохана.