Дети поют

Карел Клод
lesson one
no more fun
then goes lesson number two
no one cares about you

lesson three
You're not free
lesson four
You'll get sour

lesson five
grab a knife
lesson six
there's no fix

lesson seven
You're demon
don't be frightened
It's shortsighted