Защити, спаси, помилуй, сохрани

Иоанн Богомил
 
Защити, спаси, помилуй, сохрани
         твоею благодатью,
Отец любящий, под кровом Божией Матери,
обожаемый в тысячах миров видимых и невидимых.
И повсюду - благодать Духа Светлосвята наития.

Солнечное божество просыпается во внутренних кладезях.
Радуйся, миннезингер Премудрости, радуйся!

О Мати полная щедрот неизреченных и милостей,
из новорОжденного христа достойного вырасти...