Стишок-четверишок. Искала

Владислав Красса
Український Ґарик. Шукала.

Хотілось лева мати в світі злому,
А вполювать вдалося лиш тюленя.
Але тюлень, пригрівшись, став козлом.
Перероблятиму… Ну хоч би на оленя…