Теловой язык

Екатерина Игоревна Жданова
- Так, танцуй. - подошвы пели.
- Закуси. - язык болтнул.
- Почитай. - мозги кипели.
- Спи.-  мне левый глаза мигнул.
- Погуляй. - коленки звали,
- Покатайся.  - ныл крестец.
-  Жду сижу, - зевала ж-па,-
   Как решите, наконец.


 Shel Silverstein
 Body language

 Said my feet, “Hey, let’s go dancin‘.”     
 Said my tongue, “Let’s have a snack.”   
 Said my brain, “Let’s read a good book.”  
 Said my eyes, “Let‘s take a nap.”   
 Said my legs, “Let‘s” just go walkin’.”   
 Said my back, “Let‘s take a ride.”       
 Said my seat, “Well, I‘ll just sit right here,  
 ‘Til all of you decide.”