Украинский Гарик 441

Владислав Красса
Український Ґарик 441


За мотивами І. Губермана

Останню у собі зломив твердиню,
І змив з лиця душі останній сором.
Я, Господи, змирив свою гординю.
Змири тепер свою(!) — і поговОрим.