Закохався

Оля Бк
У її я закохався
У коханні палко клявся
І очей не відведу
Я кохаю, я люблю.
     Але гордість та зухвала
     Всіх чомусь перебирала
     Кроком швидким пробіжить
     Все кудись вона спішить.
Та я зустрічі чекаю
Як птахи на свою зграю
В  її очі я дивлюся
В слід спокійно оглянуся.
     Та її це не бентежить
     Вона іншому належить
     І його лише кохає
     На побачення чекає.
Та у нього інші плани
Мріє він про ресторани,
Він великий кар'єрист
І юрист, і фінансист.
     Ось таке воно кохання
     Дивне в головах бажання
     Час робочий забирає
     Настрій гарний підіймає!:)