Даремнi за минулим всi засмути

Любовь Тильман
Даремні за минулим всі засмути.
Час назворот хто зможе повернути?!
Лише додати болю до чуття…
Шануй своє сьогоднішнє життя!
Бо і воно мине. І станеш жалкувати
За кожну мить, що ти волів проспати,
За кожен день, що не вступився з хати,
За всім, що не наважився здолати.
Все розставляє по місцях життя,
Найменший випадок, чи навіть відчуття,
Часом миттєво все перевертає.
Що завтра з нами трапиться?! Хто знає?!
Сьогодні без причини ти журний,
А взавтра пожалкуєш – от дурний,
Для щастя, виявляється, так мало
Потрібно нам. Мені що бракувало?!