Прическа

Владислав Красса
 Зачіска.

Тепер тебе вже пам’ятатиму повік.
Так відгамселила мене, що ледве втік.
Волала і кляла (я це і досі чую!),
І зачіска була твоя не по фен-шую.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".