Кулгим келар

Рахим Карим
Фаришталар, мени кулдиринг,
Дил кемтигин бироз тўлдиринг.
Таскин берсин кулгу, табассум.
;ам-;асратни бў;иб ўлдиринг.

;аёт, бўлиб бир дам ;изи;чи,
Латифалар айтиб бер менга.
Бир мири;иб мен кулайин-чи,
Кўз ёшларим артганча енгга.

Олам кетсин кундай ёришиб,
Яшнаб кетсин юрак хандадан.
Кулгу кетсин бахт-ла ;оришиб,
;ай;у учиб кетсин танамдан.

;а;-;а; ургим келар устидан,
;албим ;амга кўмган дунёнинг.
Э;, ўргилдим каму кўстидан,
Бу беш кунлик рангли рўйнинг.