Отче

Марат Шайхлисламов
Отче, ти мене тримай,ти мені кажи
Отче, ти мене кохай,і тримай в любові.
Отче,де мій кожен день, де моя Вітчизна.
Отче ти мене прости за брудну белизну.

За ті каски, за ті коктелі
                Отче у чьому я винен?
отче це моя вітчизна гине,
                гине мій брат.
Отче де твоя воля, де твої дії
проти сепаратизму,
Отче вони на референдумі продають Вітчизну!

Сину, сину мій, може ніколи вже не повернеться
Отче, це  жовто- блакитне сонце?
Доця ти моя єдина за єдину Україну,
бачу те що колись загину.
Бо зі мною Отче - він нас спонукає
не брати у руки зброю, хай вони стріляють
хай вбивають нас,але наш народ єдиний
ми не здамо Україну милу!

Путін у труні, Слава Україні!


                присвячується героям України.   11.05.2014.