Гарнi очi...

Владимир Прохода
Гарні очі,
Чорні брови,
Стан жіночий
смерековий,

Надихає,
І чарує,
Хто кохає
Намалює

Ніжність,
Посмішку, вуста,
Дивовижність
Відчуття...

Художник Стів Хэнкс

 П.В.М.    06.12.2017г.