Худодан р маганлар

Рахим Карим
Бола эдим у дамлар,
Онамга нолисам гар,
Юпатарди, деб: “Улар,
Худодан ;ўр;маганлар.

Тенг келма, олма алам,
Рўбарў келсанг агар.
Улар, ахир, жон болам,
Дард-алам кўрмаганлар.

Бўлар бешаф;ат, сурбет,
Бера;м, ;ўрс одамлар.
Дунёга устунман дер,
;еч ўлим кўрмаганлар".

Гул очилди, ё;ди ;ор,
Оламда такрор-такрор.
Орамизда бор ;амон,
Худодан ;ўр;маганлар.

Кофир бўлди мусулмон,
;арор топди дин Ислом.
Яшайди дунда ;амон,
Худодан ;ўр;маганлар!