Людмила Юферова. Ради солнца в твоём сердце

Аркадий Равикович
Людмила Юферова. Заради сонця у твоєму серцi

Всегда покорно кланялась судьбе,
В её плену старела понемногу,
Хотя всю жизнь молилась лишь тебе -
Любви моей и ласковому богу.

А сколько слёз и мыслей утекло,
Моя душа — и для тебя потёмки!
Теперь стараюсь сохранить тепло
В уютной нашей, светлой, комнатёнке.

Десятки лет — не год тебе, не два.
Вершила я одна преодоленье!
Теперь — лишь наши ноты и слова,
И свыше — Господа благословенье.

Отмеряла Судьба и нам щедрот,
и радугою путь нам озарила.
Теперь я отрекаюсь от свобод,
Чтоб солнце в твоём сердце не остыло.

С украинского 07.12.17.

Заради сонця у твоєму серцi

Я зАвжди підкорялася журбі,
Яка тримала впевнено облогу,
Хоч все життя молилася тобі –
Моїй любові й лагідному богу.

А скільки сліз й думок перетекло,
Невдач, образ – та що ти можеш знати!
Тепер і я напташую тепло
У нашій світлій затишній кімнаті.

Десятки літ, а це не рік, не два,
Я мужньо йшла – тоненька й одинока.
Тепер на двох – і музика, й слова,
Й благословення Господа звисока.

А доля й нам відміряла щедрот –
Всі кольори в неоновій веселці!
Тепер і я зрікаюся свобод
Заради сонця у твоєму серці.