Мина рiк

Любовь Тильман
Минає рік. Останній літній день.
Вже осінь сипле дощиками з неба…
І так багато ще зробити треба,
Нема коли співати вже пісень.
Птахи групуються у зграї на стерні.
І нам, напевно, треба поспішати:
Всі справи завершити і зібрати
До купи спогади, барвисті та рясні.