ишки гуллар

Рахим Карим
Чидамлидир менинг гулларим,
Ана, ;аранг, очилиб ётар.
Таслим бўлмай ;ишга бадани,
Оппо; ;орни эритиб ўпар.

Нозик деманг асло гулларни,
Гул очилмас фа;ат ба;орда.
Ёзда, кузда узиб уларни,
Яшасак-да ;ишло;, ша;арда.

;а;ратонда офтобни туйинг,
Чор тарафга гулдай сочилар...
Бир нарсани, ;а, билиб ;ўйинг,
Гуллар ;атто ;ишда очилар!!!