Му аббат

Рахим Карим
Бир ;арашда севиб ;олар кас,
Му;аббатдан бўлиб сархуш, маст.
Шамолида титрар мисли хас,
Энтикади жим турган нафас.

;аяжондан юрак бў;илар,
Севиб ;олмо; асли улкан бахт.
Ту;илганда осон ту;илар,
Лек ;ийналиб ўлар му;аббат.