Инста-Адлоап

Марина Евлоева
Вахаш вар цхьа дик Адлоап,
Дик ва аьлча а,цун ишт мотт,
Из башха дац,ладувг1а д1ахо:
Мотт Адлоапа ший ва в1аьхий...

Хьаел цу ер инстаграмм,
инстаграммач яздо :"Г1ам",
"Фуй хьо,е?"– яздо цу т1аккха,
Мотт цун ший морг вац кхы цхьаькха"

Бакъда из морг дукха ба,
Адлоапа моттар гаьна да.
Ишт ераж "1аьржчуч" тувсаш,
Яг1аргъяь со,б1у ца къожаш

Бакъда Адлоапа хал хул,
Язде в1аштаь доалац цун...