Всi гетьмани...

Алексей Бинкевич
Всі гетьмани. Всі прагнуть булави.
А де ж отих булав на всіх набратись?
Тож інколи, бігме, бува і ми
чогось такого прагнемо дістатись,
що і самі дивуємось собі,
якого ж дідька лисого нам треба?
Минають дні звитяжні та сумні.
Протягнеш руку - і торкнешся неба.