Дивина

Таисия Цыбульская
Дивовижна в нас зима,
бо дивнішої нема -
вчора дощ ішов із неба,
наче снігу нам не треба!

А сьогодні у віконце,
ніби влітку, сяє сонце,
за вікном пташиний спів,
наче березень наспів.

Дивина собі, та й годі,
плутанина у природі,
ніби в казці, місяці
переплутали стільці!

Посварилися до краю!
- Помиріться, - їх благаю,
- Не кричіть до самих хмар,
перевірте календар!

Є у всього власний час,
власне місце є у вас,
є всьому на світі лік,
так триває цілий рік.

10.12.2017