Момент

Виктор Зиновьев
Заявляє син батькам:
«Я тепер студент.
Маю намір одружитись,
Поки є момент».
Інститут закінчи, синку,
М*яко радить мати.
Попрацюй. Тоді вже й можеш
Собі жінку брати.
Ні, чекати я не можу,
-Це аж років п*ять…
Ви старі, а мене ж треба
Комусь годувать.