Пошутили

Владислав Красса
 Пожартували.

На небі знов горілки перебрали,
Чи захотілось їм пожартувати? —
Просив хоч трошки грошенят прислати.
Вони ж мені... —
           вірша надиктували!


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".