Моя ти рiдна украiно

Александра Гладун 2
Моя ти рiдна Украiно!
I мiй горьований НАРОД.
Де взяти нам такоi сили
Щоб подолати долi рок?

Щоб вигнать з хати оте лихо
I будувати МИР в сiм"i
Та щоб нiколи бiльш гармати
Не розривались на Землi.

Плекаймо рiдну УКРАIНУ
Як свое милее дитя.
Вона у нас одна-едина
Святая Матiнка-Земля.

Свята i грiшна i розп"ята
Як на хрестi моя Земля.
Кричить душа моя i плаче.
А на щоках бринить сльоза

   28.08.2014г